Over ons

Faunaconsult B.V. is een onafhankelijk ecologisch advies- en onderzoeksbureau. Wij hebben een brede expertise op het gebied van ecologie, flora en fauna, natuurwetgeving, natuurlijke begrazing en natuurbeheer. Daarnaast verhuren wij Exmoorpony's en Nederlandse landgeiten voor begrazing van natuurgebieden.

Faunaconsult werkt volgens de protocollen in de kennisdocumenten van BIJ12. Onze onderzoeken voldoen daarmee aan de landelijk geldende normen en opdrachtgevers hebben een basis om ons aan te spreken op de kwaliteit van de door ons aangeleverde producten. Onze ecologen voldoen aan de deskundigheidseisen zoals gesteld door RVO. We hechten groot belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en zijn PSO 3e trede (het hoogste niveau) gecertificeerd. Dit geeft aan dat we concreet invulling geven aan de participatiewet.

Diensten

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten, neem dan contact op via telefoon of e-mail. U kunt ook altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden of vragen naar een offerte. 

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 077 - 4642999 en op via e-mail op .

Goede doelen

  • Samenwerkingsverband Exmoorpony
    • De Exmoorpony stamt rechtstreeks af van de Europese oerpony en is daarom een levend fossiel. M... Lees meer »

  • Brongebied Aalsbeek
    • Aan de voet van de steilrand in Belfeld bevindt zich het brongebied van de Aalsbeek. Tot het b... Lees meer »

  • Technasium Den Hulster
    • Op de lange termijn kan natuur alleen blijven bestaan als ook de ... Lees meer »